banner-scooter.jpg

Dag fiets. Hallo scooter!

Nooit meer last van tegenwind. Niet meer lang wachten op de bus of metro. Met een scooter kom je razendsnel op je bestemming. Bijvoorbeeld naar school of de supermarkt. Om op een scooter te mogen rijden, moet je een theorie- en praktijkexamen afleggen. Het theorie examen kun je doen als je 15,5 jaar of ouder bent. Dit examen kun je dus al afleggen 6 maanden voordat je 16 wordt, om aan de rijlessen te mogen beginnen moet je wel eerst je theorie hebben gehaald deze is 1,5 jaar geldig.  

Tijdens het praktijkexamen wordt een route gereden van ten minste 25 minuten. Hier wordt je beoordeeld op verkeersdeelneming op de openbare weg. De examinator beoordeelt tijdens de rit ook of je de bromfiets beheerst. Tijdens het examen krijg je alle gelegenheid te laten zien wat je kunt. Helemaal foutloos hoeft niet, het gaat om het totaalbeeld. Belangrijk is hoe je reageert op het overige verkeer.

Wij rijden met max. 2 leerlingen.

Voor meer informatie en/of prijslijst info@stuivenvolt.nl

Indien u het contactformulier invult ontvangt u de prijslijst per mail.


Tarieven

tarieven-scooter.jpg

4 uur rijles inclusief examen kost je slechts          € 395,00. 

Voor de theorie leveren wij de boeken van VEKA BEST, event. ook een internet pakket met slagings garantie en een bonus van 100 euro van VEKA bij 0 fout. 

Theorie internet leerpakket  € 65,00

Theorieexamen reservering € 63,00

Theoriecertificaat is 1,5 jaar geldig.

Welke categorieën?

Onder de categorie bromfiets vallen de voertuigen

  • bromfiets
  • snorfiets
  • scooter
  • brommobiel
  • quad
  • trike